Yhteistyökumppanit:
Vuoden 2023 pääyhteistyökumppanimme on Helsinkiläinen soitinkauppa Musamaailma Oy.


Musamaailma Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen soittimien, bändikamojen ja pro audio -tuotteiden maahantuoja, tukkuliike ja jälleenmyyjä.

Musamaailma.fi -verkkokauppamme on toiminut lähes 20 vuotta. Palvelemme vuosittain tuhansia tyytyväisiä asiakkaita harrastajista ammattilaisiin. Ykköstuotteena on sähkökitara ja laajasta valikoimasta löydät monet muutkin soittimet ja kaikki tarvikkeet.

Japanilainen ESP Guitars on kitaramaailman tunnetuimpia nimiä. ESP on tunnettu korkealaatuisista sähkökitaroistaan ja bassoistaan. Merkki on erittäin arvostettu ympäri maailmaa ja ehdoton ykkönen raskaamman musiikin puolella. Oman ESP-nimikkomallin ovat saaneet mm. Alexi Laiho, Elias Viljanen, Brian "Head" Welch, James Hetfield, Kirk Hammett, George Lynch, Andy James, Stephen Carpenter, Jesse Liu, Tom Araya, Will Adler, Ron Wood ja moni muu arvostettu muusikko.

ESP-kitarat ja -bassot tehdään Japanissa, mukaan lukien ESP E-II ja ESP Edwards. Lisäksi ESP avasi vuonna 2014 tehtaan USA:n Kaliforniaan, jossa tehdään käsityönä valikoituja ESP USA -malleja. Jotta jokaisella soittajalla olisi mahdollisuus saada itselleen laadukas ESP -kitara tai -basso, tarjolla on myös ESP LTD -mallisto, josta löytyy hinta-laatusuhteeltaan upeita soittimia monenlaiseen makuun. Uusimpana tulokkaana valikoimassamme on myös todella edullinen GrassRoots by ESP -mallisto.

Musamaailma on Suomen virallinen ESP Guitars -maahantuoja ja suurin jälleenmyyjä.

https://www.musamaailma.fi/
Kaksi kitaraa on Tampereen Epilässä toimiva soittimien kivijalkakauppa. Myymälässä on Pirkanmaan suurin valikoima uusia ja käytettyjä kitaroita kaikissa hintaluokissa. Kitaroiden lisäksi myynnissä on bassoja, vahvistimia, pedaaleita ja tarvikkeita hihnoista kieliin.

Myymälässä toimii myös huolto, jossa kaikki käytetyt kitarat huolletaan ennen myyntiin laittamista.

https://www.kaksikitaraa.com/
K-Supermarket Linkki on toiminut Ylöjärvellä huomattavasti VahantarocK -festareita pidempään. Ohessa kauppiaiden tervehdys:

Lämpimästi tervetuloa ostoksille. Meillä teet niin nopeat, pienet ostokset kuin viikonlopun herkkuostokset samasta paikasta. Panostamme kauppareissun sujuvuuteen niin, että kassalla palvelu on sujuvaa ja että myymälä on siisti, selkeä ja helppokulkuinen. Kuuntelemme valikoimassa asiakkaidemme toiveita. Meillä on runsaasti parkkipaikkoja ja kulku kauppaan on samassa tasossa. Terveisin Kauppiaat Arto Tuominen ja Jonna Hyvärinen

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-linkki

Aluskatteen päälavalle tarjoaa Katehuolto Hokkanen Oy.

Kattotyöt lähes 20 vuoden ammattitaidolla!!
Pyörää emme keksineet uudestaan, koska Pyörähuolto M & M on sen jo tehnyt!

Joskus festareilla yllättää jano. Silloin tarvitaan välittävää ja vastuuntuntoista kumppania.VahantarocK:in anniskelusta vastaa Pikku Pete!

pubpikkupete.fi – Perinteinen Pubravintola YlöjärvelläNuoriso ja kerhotoimintaa, tapahtumia ja yhteistä tekemistä Vahannassa jo yli 70 vuoden ajan.

Olemme saaneet paljon kyselyitä majoituksesta. Valitettavasti festarialueella ei ole mahdollisuutta leiriytyä, mutta onneksi melkeen naapurissa on Peltomäki Resort leirintäalue, josta löytyy mökkimajoitusta, teltta ja vaunupaikkoja sekä ihan älyttömän hyvät sauna ja uimismahdollisuudet. Peltomäessä rohkeimmat pääsevät myös kokeilemaan Wakeboardingia ��. Jos tulet kauempaa ja olet majoitusta vailla niin toimi nopeasti! Eilen saamamme tiedon mukaan mökkejäkin oli vielä vapaana:

puh: 050 370 7766

reception@peltomakiresort.fi

https://peltomakiresort.fi/

https://www.facebook.com/peltomakiresort


Mika Karhumaa is a Finnish author, music business manager and lecturer. He is best known for his trilogy, The Essence of the Music Business, a methodical book series about the international music business. An independent sequel for the trilogy, The Art of Music Business Management – For Artists and Managers.
Mika helps us book international artists and contract technical matters.

https://mikakarhumaa.fi

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä ja kuuluvuutta, sekä festivaalin aikana, että ennakkomarkkinoinnissa.


Haluatteko olla osana VahantarocK 2023 festareita? Heitä meitä meilillä:
petri@vahantarock.fi