Silver Bullet on yksi keihäänkärjistämme kansainvälisille metallimusiikkimarkkinoille. Groovaavaa power metallia soittava yhtye teki menestyksekkään kiertueen Stratovariuksen kanssa syksyllä 2022. Alkutalven aikana Silver Bullet lähtee kiertämään eurooppa osana Winter Wonder Tour -kiertuetta. Uusi albumi Shadowfall julkaistaan 20.1, joten positiivista pöhinää on ilmassa. Tervetuloa Vahantaan Silver Bullet :)

Silver Bullet

Silver Bulletin juuret juontavat vuosina 2008-2012 vaikuttaneeseen, demon ja kaksi EP:tä julkaisseeseen Dirge Eternal -yhtyeeseen, josta parin miehistömuutoksen myötä muotoutui Silver Bullet. Kauhuteemat säilyivät, mutta Hanneksen(ex-Turisas) mukaan tulemisen myötä musiikki muotoutui entistä riffivetoisemmaksi ja mahtipontisemmaksi heavy metalliksi. Laulajaksi pestattiin monipuolinen Nils Nordling(ex-Dreamtale) ja lopputuloksena oli saksalaisen 7Hard Recordsin kautta 16.9.2016 julkaistu "Screamworks"-debyytti.

Vuonna 2019, Silver Bullet solmi uuden maailmanlaajuisen levysopimuksen Reaper Entertainment Europen kanssa ja bändin toinen levy "Mooncult" julkaistiin 29.3.2019. Mooncult julkaistiin myös Japanissa Spiritual Beast levy-yhtiön toimesta. Levy on saanut ylistäviä arvioita ympäri maailman ja sen on myös sanottu olevan yksi vuoden parhaista power metal julkaisuista. Mooncult levy on kerännyt Spotifyssa jo yli 1,1 miljoonaa kuuntelua ja Forever Lost kappale on ylittänyt 800 000 kuuntelun rajan.

Silver Bullet on alusta asti käyttänyt esiintymisasujen lisäksi näyttelijöitä live keikoillaan. Lavalla onkin nähty monia kauhuelokuva kliseitä, mm. moottorisahamurhaaja, riivattu pikkutyttö sekä seksikkäitä zombie hoitsuja. Vastaanotto keikoilla onkin ollut erinomainen ja omien keikkojen lisäksi bändi onkin päässyt lämmittelemään lauteita bändeille kuten Accept, Turisas, Blaze Bayley, Brother Firetribe, King Company ja Omnium Gatherum. Silver Bullet on myös nähty Rockfesteillä, Saarihelvetissä, Metal Capital Festeillä ja Nummirockissa sekä kolmesti Baltiassa minikiertueella.

Silver Bulletin odotettu kolmas albumi "Shadowfall" julkaistaan 20.1.2023 ja 11.11.2022 bändi aloittaa 31 keikkaa sisältävän Overtour To Armageddon kiertueen. Bändi nähdään Suomessa legendaarisen Stratovariuksen lämmittelijänä ja levyn julkaisun myötä bändi suuntaa ulkomaille Twilight Forcen ja Seven Spiresin kanssa täysimittaiselle Euroopan kiertueelle.