MOJF on ainoa 2023 esiintyjä, joka on ollut mukana jokaisessa VahantarocK: issa. Eikä suotta. Red Hot Chili Peppers -coverit ihastuttavat ja saavat yleisön mukaan vuodesta toiseen.

John Anthony Fruscianten yksi nuoruuden idoleista oli Frank Zappa, jonka yhtyeeseen lahjakas, jopa virtuoosimainen kitaristi olisi päässyt soittamaankin. Zappa ei kuitenkaan suvainnut päihteitä, kun taas Fruscianten mielestä päihteet kuuluvat Rock n Rolliin. Luonnollista, kuten äidin maito. Kuinka ollakkaan ensimmäinen levy missä Frusciante soitti Red Hot Chili Peppersin riveissä oli nimeltään Mothers Milk. Kulttisuosion USA:n länsirannikolla saavuttanut orkesteri julkaisi seuraavana levynään Blood Sugar Sex Magic joka vei Kiediksen, Flean, Fruscianten ja Smithin suursuosioon. Tämä ei kuitenkaan ollut Fruscianten tahto. Hän olisi halunnut soittaa underground -piireissä, kuten aiemminkin. Niinpä John nosti kytkintä RHCP:stä. Tästä päästäänkin asiaan. Missä on John Frusciante AkA MOJF?? Okei, hän tuli takaisin lähtiäkseen uudelleen, jotta voisi taas palata uudelleen!! - Amerikan länsirannikolle ei nyt tarvi lähteä vaan VRN:ssä meitä ja teitä viihdyttää MOJF aka Missä On John Frusciante. Kvartetti koostuu neljästä ammattimuusikosta:

Olli Kuismanen AkA Flea
Elice Pynninen AkA Ms. Kiedis
Teemu Minkkilä AkA Chad Smith
Mutta mihin se Frusciante taas hävisi??? Olisiko lähtenyt Navarron kanssa tripille?? - Hell NO!!. Kuten ms. Kiedis viime kesänä totesi: Where is the motherfucking Frusciante? - Well, He is definetely here:-

Antti Katajisto AkA John Frusciante